Cupcakes, Uncategorized

Maple and nuts cupcakes

He trobat un forat de temps després de fer un Brownie i mirar alguna classe de la uni, així que ja toca penjar alguna coseta bona. Ho sento, avui no penjaré la del Brownie (que està de muerte!!), avui us parlaré dels millors cupcakes del món mundial! Els de Maple Syrup o sirope de arce que en diuen. En català per això en diem xarop (no el confonguéssiu amb el xarop de la tos). El xarop d’aquests cupcakes el vaig comprar a Londres a un super normal i corrent, aquí el trobareu de ben segur al Corte Inglés.

I direu, d’on surt això?? Doncs, per que a la Primrose Bakery venien aquests cupcakes i gràcies a la sort divina el vaig triar!! Però no només pel maple syrup, sino perquè portava una nou pecana (moro per les nous!!!), una nou que no la trobo enlloc (ni al Mercadona!!) Així que jo m’he quedat tan ample i l’hi he posat una nou normal i corrent.

buttercream

Vinga doncs, per feina!

INGREDIENTS

(extrets del llibre de Primrose Bakery Book)

115 gr de mantega sense sal

50 gr de soft brown sugar (jo vaig posar sucre morè)

160 ml de maple syrup (sirope de arce)

2 ous L

115 gr de farina amb llevadura (la bizcochona)

60 gr de nous pecanes (o nous normals)

PER CARAMELITZAR:

60 gr de golden caster sugar (el vaig comprar a Londres, aquí seria l’equivalent d’un sucre morè més suau)

20  meitats de nous pecanes (o nous normals)

MAPLE SYRUP BUTTERCREAM 

150 gr de mantega sense sal

135 ml de maple syrup (sirope de arce)

435 gr de sucre glass tamisat

PREPARACIÓ

1. Escalfar el forn a 180º

2. Barrejar la mantega i el sucre fins que quedi una barreja cremosa.

3. Afegeix el Maple Syrup i barreja bé. Afegeix els ous d’un en un i ves barrejant mica en mica.

4. Afegeix la farina a poc a poc i ves remenant, després afegeix les nous.

5. Posa-ho tot a les càpsules de cupcakes. Recorda omple les 2/3 parts i posa-ho al forn uns 25 minuts a 180º.

MENTRE ES FAN ELS CUPCAKES POTS CARAMELITZAR LES NOUS DEL TOPPING.

Posa en golden caster sugar en un cassó i al foc (fins que quedi dauradet)

Afegeix el sucre sobre les meitats de nous preparades sobre un paper de forn.

Deixa-ho refredar.

I PER ACABAR LA BUTTERCREAM

Barreja la mantega, el maple syrup i el sucre glass fins que obtinguis la textura de la buttercream.

Decora la buttercream amb la nou caramelitzada!

20140825_203240[1]

Són extremadament dolces!!!!

Deja un comentario